Fa o schimbare si indrazneste sa-ti schimbi viata. Esti la locul potrivit in momentul potrivit!

Angajari Videochat Oradea

La TABOO Studio nu doar ca iti vei schimba viata, ci iti vei putea schimba si aspectul. Inca din prima clipa in care vei veni la interviu si vei accepta sa faci parte din echipa noastra, vei fi consiliata si pregatita pentru cea mai mare oportunitate din viata ta.

In functie de ceea ce iti doresti, noi te putem ajuta si tot noi, echipa TABOO Studio iti vom oferi primele 3 tinute bonus din partea noastra, pentru a-ti aduce noroc.

Vrei ca visurile tale sa devina realitate?
Atunci vino la TABOO Studio.
Alaturi de noi, vei avea stabilitate, liniste, independenta financiara, confidentialitate.


Contactati-ne


adresa Adresa: Str. Padișului nr 27


telefon Telefon: 0770 119 372
0770 119 899


whatsapp WhatsApp: 0770 119 372


facebook Facebook: TabooStudio


messenger Messenger: TabooStudio


instagram Instagram: TabooStudio

Beneficii TABOO Studio Videochat Oradea

200$

Bonus de angajare

Inca de la angajare echipa TABOO Studio iti ofera un bonus de bun venit gratuit : 200$ dupa prima luna alaturi de noi.

500$

Bonus de prezenta online

Timpul tau este pretuit la TABOO Studio, de aceea iti oferim un bonus de 500$ cu cea mai buna prezenta online.

3.000 lei

Salariu garantat

Daca esti incepatoare si nu esti sigura pe castigurile tale TABOO Studio iti ofera in prima luna posibilitatea unui castig garantat de 3.000 lei.

Super Premii

Cum ar fi daca ai castiga un telefon, o vacanta intr-un loc exotic sau sedinte la solar, TABOO Studio iti ofera aceasta sansa. Periodic organizam tot felul de concursuri cu premii consistente.

Videochat Oradea

Confidentialitatea este unul dintre cele mai importante aspecte, iar noi iti putem garanta acest lucru. Tu vei alege tarile in care iti vei desfasura activitatea on-line, noi vom realiza setarile necesare. Cel mai important este ca tu sa fii confortabla si totul sa decurga conform dorintelor tale. Rolul echipei TABOO Studio Oradea este sa te sprijine si sa-ti ofere suportul necesar pentru indeplinirea viselor tale!

Din momentul in care raspunsul tau este: “ Da! Vreau sa fac parte din echipa TABOO”, noi iti vom realiza toata procedura de angajare, pentru ca alaturi de noi, vei putea munci in perfecta legalitate si te vei bucura de absolut toate avantajele posibile.

Alege sa ai incredere in noi si visele tale vor deveni realitate!

Tot ceea ce ne dorim este responsabilitate, implicare maxima, seriozitate, constanta. De restul ne ocupam noi si, astfel, iti putem garanta atingerea unor rezultate fantastice, obtinerea unor sume de ordinul zecilor de mii de dolari.

Momentan, imagineaza-ti ca ai totul asa cum iti doresti, iar noi iti promitem ca alaturi de noi, in decursul primilor 2 ani vei obtine confortul necesar unei vieti la cote inalte.

Open chat