Fii parte din TABOO Studio!
Castiguri de la minim 1.000$/lunar!


Studio Videochat Oradea

TABOO Studio este cel mai modern studio de videochat din Oradea si este alegerea numarul unu a tuturor fetelor care-si doresc o viata fericita si lipsita de griji.

Situat in centrul orasului Oradea, studio-ul de videochat este usor accesibil oricui, se poate ajunge usor din orice colt al orasului. Fiecare model de videochat are propria camera si beneficiaza de intimitate, iar la cerere primeste suportul trainerului pentru a-si putea mari castigurile.

Astfel, TABOO Studio pune la dispozitie, constant suport tehnic tututor modelelor de videochat din cadrul echipei ajutandu-le astfel sa invete mult mai rapid si sa poata incasa sume cu cat mai multe zero-uri, obtinandu-si astfel independenta materiala si fericirea personala.

Avantaje TABOO Studio

Oferim modelelor de videochat conditii exceptionale de munca si investim constant in studioul TABOO. Poti avea parte de castiguri substantiale daca te vei alatura echipei noastre de profesionisti. Te ascultam oricand ai o problema si ne straduim sa o rezolvam cat mai repede.

TABOO Studio te sustine sa arati excelent in fiecare zi - itti punem la dispozitie make-up si hairstyle si costumatii tematice. Trainerii nostrii de top iti vor crea o imagine online de invidiat si te vor invata strategii de a ajunge la venituri substantiale chiar din primele luni.

Daca limba engleza nu iti este chiar familiara, nu trebuie sa iti faci griji, avem profesori de engleza care te vor sustine sa inveti tot ce este necesar pentru o cariera adevarata ca model de videochat

In fiecare luna avem bonusuri atractive care te vor motiva in plus si la nevoie te vom sustine financiar daca esti la inceput de drum! Iti oferim intimitate si confidentialitatea datelor iti este garantata in contractul de colaborare cu studioul.

Job-ul de model videochat la TABOO Studio inseamna o viata noua, fara griji financiare si in care sa iti poti indeplini orice dorinte.

Contactati-ne

adresa Adresa: Str. Padișului nr 27


telefon Telefon: 0770 119 372
0770 119 899


whatsapp WhatsApp: 0770 119 372


facebook Facebook: TabooStudio


messenger Messenger: TabooStudio


instagram Instagram: TabooStudio

Testimoniale

  • Eu am un copilas acasa si ma asteapta sa petrec cat mai mult timp cu el. Ce imi place cel mai mult la TABOO este faptul ca imi pot alege singura programul, saptamanal si in situatiile in care ar interveni ceva exceptional, iar copilul ar avea nevoie de mine, as putea pleca instant, fara nici cea mai mica problema. Veniturile obtinute sunt colosale! Imi permit sa-mi intretin copilul si sa-I ofer o viata lipsita de griji, iar de mine sa am grija si sa ma rasfat periodic cu diferite procedure estetice, precum si cu haine extravagante!
    Denisa
  • Lucrez de 15 ani, am incercat diverse domenii, insa niciodata, indiferent de specializare sau de efortul depus, nu am reusit sa castig mai mult de 4 000 lei si, doar in conditiile in care depuneam un efort fantastic, alocam multe ore si uitam de propria persoana. In prezent, lucrez la TABOO Studio de mai bine de 8 luni si deja viata mea este schimbata! Din a-2 a luna am inceput sa castig cira 3.000$, urmand ca din a 5-a luna aproape sa dublez, sa ajung la suma de 5.000$ lunar. Efortul depus este minim, este vorba doar de puterea de concentrare si de atentia pe care trebuie sa le oferi membrului cu care discuti, astfel incat sa-I oferi placer maxima in timp ce dialogheaza cu tine, sa-l mentii timp indelungat si, mai mult de atat, sa-l faci sa revina. Eu am reusit!
    Dana
Open chat