Daca iti doresti o schimbare, atunci TABOO Studio este raspunsul tau


Ce este Videochat -ul ?

Videochatul este arta de a comunica verbal, prin intermediul unei camere webcam, in fata unui calculator, cu ajutorul unei conexiuni la internet cu diferiti oameni din toate colturile lumii.

Ca orice job, videochatul presupune implicare, participare activa a modelului de videochat. Totul se desfasoara intr-o camera proprie, iar dialogurile au loc in mediul on-line, modelul de videochat putand sa controleze durata, dar si continutul acestora.

Activitatea se bazeaza pe crearea, mentinerea si dezvoltarea conversatiilor in mediul on-line. Fiecare model de videochat este tarifat in functie de experienta, dar si de durata conversatiilor. Personalitatea, dar si rabdarea sunt cateva dintre ingredientele de baza ale succesului.

Videochat-ul este o arta intrucat indiferent cat de accesibil poate parea, aceasta activitate nu este pentru oricine. Iti poti dezvolta capacitatile prin exercitiu si training, iar noi, datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, te putem invata pas cu pas toate trucurile, secretele acestui job. Cu toate acestea, ramane o mare provocare cum sa obtii succesul in domeniul videochat-ului, castigand lunar sume cu minim 5 zero-uri la finalul lunii.

Videochat Non-adult

Videochat-ul poate fi non-adult, in momentul in care intreaga conversatie se rezuma la dialog, membrul discutand cat mai in detaliu cu modelul de videochat, insa fara sa aiba pretentii ca aceasta sa renunte la obiecte vestimentare sau sa faca gesturi cu vreo anumita tenta. E drept ca acest tip de videochat este tarifat mai putin, modelele de videochat nefiind remunerate la nivelul maxim daca practica doar aceasta ramura.

Videochat Glamour

Videochatul Glamour este varianta cea mai accesibila modelelor de videochat, permitandu-le sa-si formeze propriul stil, sa prinda increderea necesara in propria persoana si, in acelasi timp experienta. Acest tip de videochat este cel mai practicat, creand confort psihic modelelor de videochat prin flexibilitatea pe care o confera.


Contactati-ne


adresa Adresa: Str. Padișului nr 27


telefon Telefon: 0770 119 372
0770 119 899


whatsapp WhatsApp: 0770 119 372


facebook Facebook: TabooStudio


messenger Messenger: TabooStudio


instagram Instagram: TabooStudio

Open chat